Híres macskák > Macska - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Híres macskák > 4 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Garfield
http://hu.wikipedia.org/wiki/Garfield

Garfield pár képből álló képregények címe, mely 1978. június 19-én látta meg a napvilágot Jim Davis tollából. A történetek címszereplője Garfield, egy lusta, kövér macska és gazdája Jon. Garfield imádja a lasagnát és a kávét, utálja a fogyókúrát, a postásokat (letépi a nadrágjukat) és a hétfőket. Később Jon kap egy kutyát, Ubult (eredetileg angolul Odie). A Garfield a világ egyik legnépszerűbb képregénye ma is.

Garfield
Turpi úrfi
http://hu.wikipedia.org/wiki/Turpi_%C3%BArfi

A Turpi úrfi (eredetileg Top Cat, Angliában Boss Cat) egy Hanna-Barbera amerikai rajzfilm sorozat volt, ami 1961. szeptember 27. és 1962. szeptember 26. között futott az ABC csatornán.

Turpi úrfi
Tom és Jerry
http://www.filmkatalogus.hu/Tom-es-Jerry--f15085

Tom, a macska, és Jerry, az egér, örökké ellenségeskedő macska-egér páros. A nap huszonnégy órájában csak azon jár az eszük, hogyan tehetnének keresztbe egymásnak.

Tom és Jerry
Kacor király
http://vision.vein.hu/~woodpaul/diploma/mesek/kacor_kiraly.html

Volt egyszer egy szegény özvegyasszony, s annak volt egy macskája. Ez a macska olyan kajtár, olyan falánk volt, hogy minden fazékba, minden lábasba beleütötte az orrát...

Kacor király
Hirdetések
Oldal leírása
macska.wyw.hu: Macska katalógus. Macskák fajtái, macskabetegségek, kozmetika, macskatartás, mitológia, fekete macska. Külföldi és Magyar macskás oldalak.
Gyűjteményünkben 207 válogatott macska témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 207 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7460