Mitológia > Macska - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Mitológia > 4 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
A homoki macska
http://hu.wikipedia.org/wiki/Homoki_macska

Az iszlám vallás szerint a homoki macska útitársa volt Mohamed prófétának és lányának sivatagi vándorlásaik során, ezért elejtése tilos volt, még akkor is ha olykor olykor kárt tett a háziszárnyasokban.

A homoki macska
Tündérimacskaistennő
http://www.meska.hu/ProductView/index/54110

Az egyiptomi macskaistennő ihlette ezt a selyemfestményt, aki a szeretet és a termékenység istennője, a nőiesség szelíd oldalának a szimbóluma. A kép tündér-sorozatom egyik tagja. Habkartonra kasírozva, paszpartúrázva, mérete: 70x100cm. Gőzzel fixálható selyemfestékkel festettem, így gyönyörű, élénkek a színei, a hernyóselyem alap pedig a természetes csillogást adja.

Tündérimacskaistennő
Boszik és Macskák
http://gportal.hu/gindex.php?pg=1307703&PHPSESSID=5d8ddf964b76ddab2b535bd696 ...

A macskákat évszázadok óta a boszorkányok társának tartják. A sorozatban is már az első epizódokban a lányok mellé szegődik egy cica, és más sorozatbeli bosziknál is gyakran láthatunk macskákat. Volt példa arra is, hogy mi történik, ha egy macska szembefordul a boszorkánnyal, és démonná változik.

Boszik és Macskák
A macskaistenről
http://macska.network.hu/blog/macska-klub-blogja/a-macskaisten

Az ókori Egyiptomban a macskát szent állatnak tartották, kezdetben meglehetõsen gyakorlatias okból: Az országot ellepte az Ázsiából érkezett patkányok serege, így a macskát a leghasznosabb állatként tartották számon, ebbõl pedig egyenesen következett, hogy szent állataik közé sorolták

A macskaistenről
Hirdetések
Oldal leírása
macska.wyw.hu: Macska katalógus. Macskák fajtái, macskabetegségek, kozmetika, macskatartás, mitológia, fekete macska. Külföldi és Magyar macskás oldalak.
Gyűjteményünkben 207 válogatott macska témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 207 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7460